Seier for EIK2 i serieåpningen

EIK 2 åpnet idag serien mot Riska,  et av de forhåndstippede opprykkskandidatene i 4.divisjon. EIK åpnet best i kampen og allerede etter 6 minutter hadde Jan Eric Gløpstad, Jan Teo N.Tollefsen og Stian Hunnestad store sjanser til å åpne målkontoen i 2014.  Men det ble bare nesten på den siste berøringen. Etter 18 min var Elion Shatri gjennom, men også her gikk skuddet til side for mål. Minuttet etter var Riska gjennom på sin første sjanse. Etter 29 min tapte Sasha Ivanauskas en duell på 25 meter og en Riska spiller klinket ballen i vinkelen utagbart bak Rimas Boguzas i mål. Etter dette tok Riska over føringen og EIK ble lettere «lamslått». Etter 39 minutter doblet Riska ledelsen etter klabb og babb i feltet etter en corner. I pausen ble det gjort noen grep for å etablere mer trykk på topp. Even Myklebust og Erik Nordvoll kom innpå. Allerede etter 2 minutter reduserte EIK ved Jan Terje Søyland etter en corner. Etter 7 minutter var Erik Nordvoll nær ved å utlikne etter bra forarbeid av Jan Eric Gløpstad. Det var mye mer trøkk i laget nå og Riska slet med å komme inn i kampen igjen. Simon Stapnes kom inn etter 60 minutter og viste seg frem ved første anledning og satte et innlegg fra Jan Eric Gløpstad utagbart til sides for keeper på hodet. 2 minutter etterpå var det ringreven Stian Hunnestad sin tur. En klarering landet på 40 meter. Stian la ned ballen og kikket opp både en og to ganger før han elegant skjøt ballen over keeper og i mål. Nå kjørte EIK over Riska. Etter 77 minutter fikk derimot Riska et frispark på 18 meter. Det ble slått hardt gjennom muren men en klasseredning fra Rimas gjorde at det fremdeles sto 3-2. Etter 82 minutter ble det spikeren i kista for Riska. Et oppspill ble igjen flikket videre fra en frisk Erik Nordvoll til Simon Stapnes som var flyttet frem som spiss i slutten. Han gjorde ingen feil og satte inn sitt andre for dagen. En rotete førsteomgang ble til det bedre i annen omgang og en fortjent seier i seriepremieren. EIKs lag: Rimas Boguzas – Jan Terje Søyland- Aleksandras Ivanauskas- Jan Eric Wetteland- Jonas Mong – Iljaas Rodjan – Stian Hunnestad – Jan Eric Gløpstad – Jan Teo N. Tollefsen – Kjetil Vigrestad – Elion Shatri. Benyttede innbyttere: Even Myklebust – Simon Stapnes- Erik Nordvoll og Ørjan Vigrestad.

Share