Vi møter Lyngdal borte i NM

NFF har satt opp 1.runde i cupen. Det ble ikke noe glamorøst oppsett, men på papiret en overkommelig motstander. Lyngdal (3.divisjon) – EIK spilles torsdag 24.april kl.18:00.

Lyngdal er et kjent og kjært sted for mange eigersundere, så vi håper på mange tar turen bort for å heie på tigrene. Lyngdal kom til første ordinære runde ved først å slå Mandalskameratene med 5-2 på hjemmebane i første kvalifiserende runde, mens de deretter slo Eiger 6-2 i Hålå forrige uke.

Vi har for øvrig møtt Lyngdal flere ganger i cupen før. For nøyaktig ti år siden vant vi en noe heldig 3-1 seier hjemme i Idrettsparken i første kvalifiserende runde, mens vi tapte 3-2 på B&G-banen i samme runde i 2008. For tre år siden møtte vi også Lyngdal i serien, og vant 7-0 hjemme og 2-1 borte.

Lyngdal har et ungt og talentfullt mannskap, der tidligere Brynespiller Espen Hægeland står for rutinen. I serien spiller de sammen med lag fra Sørlandet, Telemark og Vestfold i pulje 5. Som EIK så serieåpner også Lyngdal andre påskedag, hjemme mot naborival Mandalskameratene.

Les Lyngdal-trener Jan Sandens reaksjon på trekningen på lyngdalsavis.no


Andre kamper på sør- og vestlandet:

Jerv – Flekkerøy
Høllen – Start
Klepp – Bryne
Brodd – Viking
Sola – Sandnes Ulf
Åkra – FK Haugesund
Os – Vard Haugesund
Bjarg – Åsane
Varegg – Brann


Share