Årets bortedrakt er klar.

I dag kom A-lagets nye bortedrakt i hus. Dennis Nielsen var førstemann som fikk se og prøve drakten på. Vi har valgt å gå for et litt utradisjonelt design på bortedrakten, men allikevel beholdt bortefargen som de siste sesongene har vært lyseblå.
Slik det ser ut nå, så kommer mest sannsynlig drakten til å bli brukt ved sesongens første hjemmekamp mot Florø 2 påskedag. Dette skyldes at tigerdraktene, som også er spesiallaget sitter fast i tollen. Vi har enda et lite håp om at de rekker frem til seriestart, med den kommende påskeferien gjør oss litt usikre.

Verd å merke seg er også klubbens nye Generalsponsor som pryder fronten. Ellers er trofaste samarbeidspartnere som Sparebank1 SR-Bank, Hymek, Dalane Containerservice og Toyota Bøgh Hafsø også en del av drakten. Ny på ryggen er Norvetuva.
Shortsene blir i år som i fjor prydet med Byggfirmaet Seglem & Åse og Byggvell.

Share