EIK tapte mot Vard i Haugesund

EIK tapte siste oppkjøringskampen før sesongstart med 3-0 mot Vard i Haugesund i ettermiddag. Hjemmelagets to første scoringer var selvmål av EIK-spillere. Det første da Jonas Høidahl bokset en corner videre inn i målet, og det andre da Marius Andersen beinet et innlegg i eget mål. Fredrik Deilkås scoret Vards tredje i kampens siste minutt, i en kamp der hjemmelaget var best og vant sjansestatistikken 7-2.

Kampfakta:
Vard – Egersund 3-0 (1-0)
Privatkamp
Sakkestad Kunstgress
Mål: 1-0 selvmål (17), 2-0 selvmål (54), 3-0 Fredrik Deilkås (90)

EIKs lag:
Høidahl, Diez, Nielsen, Andersen, Vigrestad, Perttamo, Salvesen, Larsen, Grande, Rasmussen, Leidland
Benyttede innbyttere:
Ingebrethsen, Håland, Ivanauskas, Leidland

Les mer om kampen på haugesunds-avis.no


Share