Kamp mot Vidar i kveld

Litt kort varsel kanskje, men EIK spiller i kveld sin siste oppladningskamp i forkant av seriestarten mot Vidar på hovedbanen i Idrettspark, med avspark klokka 19:00.

Kampen har status som A-kamp, men trener Bengt Sæternes vil prioritere å gi kamptrening til de spillerne i stallen som ikke har spilt så mye i det siste. EIK har hatt en færøyisk prøvespiller på trening siste uka, Gustav Rosted Sørensen (bildet), som er aktuell for det færøyiske U-21 landslaget, men som har spilt i danske Nykøbing og Næstved de siste sesongene. Han vil ta plass i midtforsvaret sammen med Aleksandras Ivanauskas.

Laget som starter for EIK blir trolig som følger. Rimantas Boguzas, Jan Terje Søyland, Aleksandras Ivanauskas, Gustav Sørensen, Henning Romslo, Iljaas Rodjan, Thomas Leidland, Chris Sleveland, Martin Håland, Stian Ingebrethsen og Espen Skogen


Share