Tap mot Vidar

Et nokså B-preget EIK-lag tapte 3-0 mot Vidar i en treningskamp i Idrettsparken i kveld. EIK hang godt med i første omgang, som var målløs, men etter pause var det klasseforskjell på lagene, og Vidar vant dermed en fortjent seier.

Beholdningen sett med EIK-øyne var først og fremst unge Chris Slevelands innsats før pause, da han flere ganger åpnet Vidars forsvar med fine pasninger i bakrommet. Bakover på banen spilte forsvaret bra før pause, men slet da de fikk kontringer i mot i andre omgang.

EIKs to beste sjanser hadde Iljaas Rodjan, først med et langskudd før pause, som Vidars keeper så vidt fikk slått til corner, og deretter da han ble for passiv alene med keeper i andre omgang, slik at han ble tacklet før han fikk skutt. Ellers ble EIK litt lite bevegelige framover på banen, og Martin Håland fikk en vanskelig oppgave alene med to midstoppere, og med mange høye baller å jobbe med.

Vidar hadde også flere sjanser til å score, blant annet et frispark fra Geir Andre Herrem som slo i krysset.

Totalt sett en lærerik gjennomkjøring for EIKs unge lag, der tre spillere debuterte i tigerdrakta. Færøyiske Gustav Rosted Sørensen spilte hele kampen, mens juniorene Elion Shatri og Inge Andreas Pettersen (16-åring fra Sokndal) kom innpå mot slutten av kampen.

Kampfakta:
EIK – Vidar 0-3 (0-0)
Privatkamp
Idrettsparken
Ca 60 tilskuere

Målene: 0-1 Sindre Norgren, 0-2 Sondre Bjørshol, 0-3 Vetle Myhre

EIKs lag:
Rimantas Boguzas, Jan Terje Søyland, Aleksandras Ivanauskas, Gustav Sørensen, Henning Romslo, Iljaas Rodjan, Thomas Leidland, Chris Sleveland, Martin Håland, Stian Ingebrethsen og Espen Skogen.

Benyttede innbyttere: Sondre Tveit, Jan-Theo Noreng-Tollefsen, Elion Shatri og Inge Andreas Pettersen.


Share