Publikumsinformasjon 2014

EIK fotball ønsker alle tilskuere hjertelig velkommen til Idrettsparken for en ny sesong. Vi kan i år tilby enda bedre fasiliteter enn tidligere i og med at vi har installert rundt 600 sitteplasser på tribunen. I det nordre hjørne er et lite felt med ståplasser. Vi vil holde av dette feltet for bortelagets supportere når det ventes et større innrykk av tilskuere som holder med bortelaget. Vennligst følg vaktenes anvisninger.

Billettpriser 2014:
Voksne kr 100,-
Studenter/skole elever over 16 år kr 20
Honnør kr 20,-
Barn 0-15 år kommer gratis inn på kamp

Kampprogram:
I 2014 går vi bort fra at kampprogrammet må kjøpes seperat. En åtte siders utgave av «EIK-tilskuer» deles ut gratis til alle betalende tilskuere så lenge opplaget rekker. EIK har produsert kampprogram til våre hjemmekamper i 46 år sammenhengende, og vi mener fremdeles at et kampprogram er en essensiell del av kampopplevelsen, selv i vår digitale tidsalder. En digital utgave av programmet vil for øvrig være tilgjengelig på vår nettside en time før avspark for de som måtte befinne seg andre steder og derfor må følge kampen på nettet.

Parkering:
Det finnes gode muligheter for å parkere bilen på parkeringsplass i tilknytning til stadion eller ved Egersundshallen som ligger like sør for Idrettsparken. På godt besøkte kamper kan det være lurt å parkere i sentrum, der det er gratis parkering hele dagen. (Maks 2 timer før kl 1400 lørdager). Fra sentrum er det rundt ti minutter å gå opp til Idrettsparken. Eventuelt kan det parkeres ved NAV i Aarstaddalen, der det også er rundt ti minutter å gå til stadion.

Overnatting:
Grand Hotell ligger midt i sentrum og er et bra alternativ for å tilbringe en helg i Egersund.

Supporterklubb
EIK har egen supporterklubb, kalt TIGERFLOKKEN. Gå til deres hjemmeside ved å trykke her.

Supporterpuber
I sentrum er det tre puber. Alle ligger innen gangavstand til Idrettsparken (rundt ti minutters gange, men motbakke). Våre egne supportere samles fast på Pibbaren & Nelliken i forkant av hjemmekampene.

Pibbaren & Nelliken ,Strandgaten 76
Hauen Kro ,Jernbanegata, Hauen
Corner Pub ,Lerviksgården, Nytorget 7

Husk også at Egersund har eget bryggeri, Berentsens Brygghus, som er viden kjent for sitt spennende sortiment og gode kvalitet.


Share