Foran Fyllingsdalen – EIK

Kampene kommer tettere en hagl denne uka. Etter at vi på torsdag slet oss videre til andre runde i NM skal vi i morgen spille sesongens andre seriekamp når vi reiser til Bergen for å møte Fyllingsdalen. Bergenslaget imponerte da de serieåpnet med å vinne 2-1 over Lyn foran 2350 tilskuere på Bislett, i en kamp der alle scoringene kom etter pause.

Laget vi møter i Bergen i morgen er nok ganske endret i forhold til det mannskapet Fyllingsdalen stilte med i de to kampene mot EIK i fjor. For ser man på startelleveren til bergenserne i Oslo forrige helg finner vi bare seks spillere som startet i en av de to kampene mot EIK i fjor. Da vi møtte Fyllingsdalen på Varden Amfi i siste serierunde i fjor stilte hjemmelaget med det som var bortimot et juniorlag, men også da vi møttes i Egersund var det med et ganske annerledes mannskap enn det vi antar at lagets nye trener Ólafur Örn Bjarnason sender utpå til kampen i morgen.

Dere kan lese mer om Fyllingsdalens mannskap her

EIK tok treningsfri fredag etter cupkampen i Lyngdal, men flere spillere valgte å ta en restitusjonsøkt i bassenget i Egersundshallen. Laget gjennomfører siste trening før avreise Bergen nå i morges klokka 1000 i Idrettsparken.

Vi reiser til Bergen i morgen med fulltallit medieteam, og regner med å komme med både tekst, bilder og video fra kampen utover kvelden. Det vil også bli live-oppdatering fra kampen, enten på vår egen hjemmeside eller på Fyllingsdalens hjemmeside. Vi vil uansett linke til oppdateringen herfra.

Share