EIK 2 vant toppkampen

EIK2 vant toppkampen mot Rosseland på bortebane i går. Førsteomgang ble en kontrollert affære for rekruttene sin del. De hadde god kontroll på det meste, og Rosseland slapp bare til med et par halvfarlige langskudd rett på keeper. Tigrene hadde 2-3 kvalifiserte sjanser til å score, men det ble med den ene etter 16 minutters spill. Et langt oppspill fra Thomas Leidland inn i feltet, ble headet over keeper av en presset Stian Ingebrethsen. En god prestasjon. I andre omgang gikk EIK rett i angrep fra avsparkt og  Stian I ble igjen frispilt i 16 meteren. Avslutningen fra 8 meter reddet keeper til corner. På corneren satt innlegget fra Chris Sleveland rett på foten til Thomas Leidland, men skuddet gikk utenfor. Etter dette hadde RBK et par farlige sjanser der de kom gjennom alene med Rimas. Han leverte noen klasseredninger og holdt oss inne i kampen. Etter 53 minutt måtte han derimot kapitulere . Et innlegg fra kant gikk til en umarkert spiller på bakre stolpe som kunne score lett. 6 minutter senere var det ny corner til EIK, og et innoverskrudd innlegg fra silkefoten til Jan Eric Gløpstad traff Stian I på bakre stolpe som ruvet i luften. 2-1. Etter dette hadde Stian ennå en klasseheading etter innlegg fra Arild Nodland. EIK kontrollerte kampen mot slutten og tok en fortjent 2-1 seier mot Rosseland.

EIK`s lag: Rimantas Boguzas- Kjetil Vigrestad, Aleksandras Ivanauskas, Jan Terje Søyland, Arild Nodland- Thomas Leidland, Iljaas Rodjan – Stian Hunnestad, Jan Eric Gløpstad, Chris Sleveland – Stian Ingebrethsen . Benyttede innbyttere: Jan Theodor N.Tollefsen, Fredrik Vold, Even Myklebust

Share