Ny travel helg på Husabø

I et nydelig vær på Husabø er det denne helgen full aktivitet på spillerutviklingsfronten. Fredag var det samling med Team Espeland for spillere født 2000. I dag er det U-13 fotballskole for jenter og gutter født 2001. Dette er et samarbeid med Rogaland Fotballkrets og Coerver Coaching. Fra EIK deltar på jentesiden Khava Bisultanova, Silje Stavnheim, Marie N. Kjellmann, Sekine Netland og Thea Johnsen. Rett etterpå er det ny samling for guttene. Her er følgende spillere fra EIK uttatt: Aleksander Årstad, William Karlsen, Ognyan Nikolov, Marius Karlsen og Stein Inge Karlsen. I år deles samlingene opp i 2 bolker. Første gruppe inne nå er spillere født i første halvår. Til høsten starter neste bolk med spillere født andre halvår. Dette for å demme opp for den relative aldersforskjell. 

Share