EIK tapte 4-0 i Bergen

EIK gikk på en solid smell da tigrene tapte 4-0 mot Brann i Bergen i kveld. Hjemmelaget ledet 1-0 ved pause, men scoret tre ganger de siste 25 minuttene. I følge Gunnar Talgø, som var på kampen, var den langt jevnere enn resultatet sier, men mens Brann var effektive gikk våre forsøk enten utenfor eller i klypa på Branns keeper. Branns to første mål kom også på unødvendige balltap i forsvaret vårt, som vi ble hardt straffet for.

Kampfakta:
Brann 2 – EIK (1-0)
Brann Stadion, 200 tilskuere
Målene: 1-0 Håkon Lorentzen (12), 2-0 Stéphane Badji (67), Ibrahima Dramé (85), 4-0 Håkon Lorentzen (90)

EIks lag:
Jonas Høidahl – Dennis Nielsen, Miguel Diez, Marius Andersen (Aleksandras Ivanauskas fra 46.), Stian Vigrestad – Henning Romslo, Kenneth Grande, Jostein Salvesen, Espen Rasmussen (Thomas Leidland fra 21.) – Kim Robert Nyborg, Mathias Perttamo (Stian Ingebrethsen fra 79.).

Les mer om kampen på Branns hjemmeside


Share