Unødvendig tap av EIK 2

EIK 2 tapte tirsdag 3-1 mot bunnlaget Bjerkreim. Det som virket som en «lett» match på papiret ble for fotballsjarmen sin del , ikke det i praksis. Kampbildet med alle mann i forsvar for Bjerkreim ble som forventet, og burde ikke komme som en overraskelse på spillerne. De ting man snakket om ble ikke utført som avtalt. De to gangene Bjerkreim var over midtbanen i første omgang resulterte i 2-o ledelse etter passivt /arrogant spill hos EIK. I andre omgang var det spilt 40 sekunder når Kristian Koldal reduserte og EIK trykket på. På sidelinjen etter 10 minutter sto Jørgen Lindø klar til å gå inn for å kjøre enda flere spillere på topp. Men før ballen var død klarte Stian Hunnestad å la seg provosere av en hardtarbeidende Gustav Kjølberg og fikk rødt kort. Selv med 10 mann var det EIK som hadde ballen men frustrasjon og passivitet i spillerne gjorde sitt til at en ikke klarte å finne åpninger i det tette røde forsvaret. 5 minutter før slutt skyter en Bjerkreimspiller et frispark i mål fra 60 meter i god gammel Kim Josef Haaland- ånd. All honnør til Bjerkreim for en heroisk innsats og god defensiv organisering ledet av kampens store spiller Gustav Kjølberg.

Share