Billettinformasjon Lyn – EIK

Mange EIK-supportere vil legge turen til Oslo og Bislett kommende helg. På Lyns hjemmeside finnes et eget ark med billettinformasjon, som dere kan lese her.

Det koster kroner 100 for voksne og 50 for barn å komme inn på Lyns hjemmekamper. Alle publikummere bruker normalt inngang A som ligger i nordvestre hjørne, men Lyn vurderer å åpne en egen inngang for oss i og med at vi blir ganske mange EIK-supportere på kampen. Lyn ønsker at EIKs supportere samler seg på hovedtribunen på Bislett. Den er delvis overbygget, og der vil vi være samlet på motsatt side av Lyns supportere.

Lyns daglige leder Magnus Wattne skrev dette da vi kontaktet ham:

– Hyggelig å høre at dere blir så mange tilreisende! Normalt har vi kun en langside åpen og ingen bortesupportere å ta hensyn til. Jeg kommer tilbake til dere angående hvilken inngang, men plassering blir i alle tilfelle hovedtribunen, motsatt side av hvor hjemmesupporterne står. Prisen er samme for alle tribuner, 100 kr voksen og 50 kr barn.

– Vi har eget kampprogram til hver kamp, en relativt enkel 4xA5 som deles ut gratis.

– Rett ved siden av stadion er det en stor uteservering med en pizza som kniver om å bli rangert som byens beste. Stedet heter Patio og funker fint for både familier og litt mer hardcore fans, kan trygt anbefales. (Hjemmeside)

– Som sagt oppløftende å endelig måtte ta hensyn til bortesupportere. Tar kontakt i løpet av uken for litt mer info til artikler og opphausing av kampen.


Share