Seier til EIK 2 mot Moi

EIK 2 spilte nytt lokalderby mot Moi etter det forsmedelige tapet i Bjerkreim. Det ble en jevn og spennende batalje, der EIK totalt sett var det lille kneppet foran hele tiden og til slutt sto igjen med en fortjent 2-1 seier. Begge mål kom fra en dødelig kombinasjon på frispark der Jan Eric Gløpstads silkefot fant pannebrasken til en uredd Jan Terje Søyland på begge anledninger. Dermed overtok igjen rekruttene tabell-toppen for en liten stund. Det blir nå 14 dager til neste kamp som er borte mot Vigrestad.

EIK`s lag: Rimantas Boguzas- Jørgen Lindø , Aleksandras Ivanauskas , Jan Terje Søyland, Even Myklebust- Arild Nodland, Iljaas Rodjan – Jan Eric Gløpstad  , Kjetil Vigrestad , Jan T.N.Tollefsen – Stian Ingebrethsen  . Benyttede innbyttere: Simon Stapnes, Oddvar Olsen , Jonas Mong og Elion Shatri .

Share