Samling foran Stortinget klokka 1300

Som nevnt flere ganger allerede blir det et rimelig stort oppbud med EIK-supportere i Oslo i helga. De første reiser avgårde allerede fredag morgen, mens etternølerne kommer med fly utover morgentimene lørdag.

For de som har lyst og anledning blir det en liten seanse foran Stortinget klokka 1300 lørdag, før vi forsvinner på puber og spisesteder før kampen, som har avspark klokka 16:00.

Vi har fått anbefalt den italienske restauranten Patio (Hjemmeside) av Lyns daglige leder. Den ligger like ved Bislett, har uteservering og passer også for de som vil ta en slurk med styrkedrikk før kampen.

Se for øvrig på Denne siden for oppdatert sangrepertoar.

Fra supporterklubben Tigerflokken sakser vi følgende info:

Da er flagg,bannere,drakt og skjerf pakket og klar for Oslo tur.

Det blir mange egersundere i Tigerstaden denne dagen, så vi oppfordrer alle til å kle seg i gult og svart. I forbindelse med samlingen foran Stortinget , lørdag kl. 13.00, oppfordrer vi alle som er i byen og skal på kamp til å møte opp til en liten fotoseanse. For de av Dere som trenger noe i gult og svart,blir det også anledning til å kjøpe EIK skjerf og drakt.

Som tidligere nevnt er den enkleste måten å komme seg til Bislett på med trikk,rute 17 og 18. Det er 4 stoppesteder fra sentralbanestasjonen til Slottet i den nærmeste sidegatene til Karl Johans Gate

De fleste av oss vil frekventere Karl Johan i løpet av lørdagen,og typiske møtesteder vil være Scotsman, Bohemen, som ligger rett inn en sidegate fra Stortinget, eller Dasslokket som ligger på motsatt side av Stortinget. Videre er det mange som vil samle seg opppe på Bislett,på den italienske restauranten Patio, hvor det også er uteservering.

Det er også et par puber i Bislett området. Evergreen Pub ligger i Pilestredet opp mot Bislett (rett i trikketraseen). Skal være Oslos billigste og bruneste pub. Det er også en pub like ved inngangspartiet til Bislett Stadion (ved navn Store Stå).

BILETTPRISENE:
100 voksen og 50 barn.

EIK har egen inngang,og vi prøver å gå samlet inn til stadion ca. Kl. 15.30 og stå/sitte midt på langsiden samlet.
Da håper vi på masse lyd og sang og god stemning .

LA DETTE BLI EN FESTDAG FOR EIK OG ALLE SUPPORTERE I TIGERSTADEN..
TILSLUTT: DAGENS TIPS FRA REIDAR HANSEN. Fire-ett til EIK


Share