EIK ute av Rogalandscupen

EIK tapte tirsdag 4-2 for Moi i Rogalandscupen. Tigrene stilte med et uvanlig ungt lag , og måtte som A-lag starte kampen med 2 straffespark mot. Rimas reddet den første, men denne ble omgjort og Moi fikk prøve igjen. De satte inn den og den påfølgende og ledet dermed 2-0 før kampen startet. EIK hadde med en 15 åring, en 16 åring, 2 stk 17 åringer, 2 stk 18 åringer og brorparten av resten 19 og 20 åringer. EIK gikk i ledelsen i kampen 2 ganger, men Moi kvitterte begge gangene. Den ene med nytt straffespark, og andre gangen med et nydelig, utakbart langskudd 5 minutter før slutt. De unge EIK-guttene spilte en god kamp og kom godt fra A-lagsdebuten sin ( regnet som offisiell a-kamp ). Begge EIKs mål ble satt inn av Iljaas Rodjan.

EIK stilte med følgende lag: Rimas Boguzas- Simon Brunel, Jonas Skulstad,Jørgen Lindø, Even Myklebust – Iljaas Rodjan,Fredrik Vold – Teo N.Tollefsen, Simon Stapnes,Kjetil Vigrestad- Sondre Tveit. Benyttede innbyttere: Aleksander Svanes, Elion Shatri, Kjetil Bø Olsen og Ørjan Vigrestad.

Share