Christian Andreasen blir EIK-spiller

EIK signerte i dag avtale med den danske spissen Christian Andreasen, som blir spilleklar i tigerdrakta 1. juli, eller så fort som mulig etter den datoen alt etter hvor fort papirmølla i det danske og norske fotballforbundet går. 26-åringen kommer fra Skive IK, som har sikret seg et suverent opprykk til dansk første divisjon nå i vår, men er nok best kjent fra halvannet år i Flekkerøy, der han banket inn 27 mål på 39 seriekamper.

Andreasen startet i Randers, men skadeproblemer gjorde at han ikke slo helt til i superligaklubben. Ferden gikk deretter videre til finske Turku og deretter Thisted før han kom til Flekkerøy våren 2012. Her scoret han blant annet et kontroversielt vinnermål mot EIK med hånda for nøyaktig to år siden. Men det er vel noe vi kan tilgi ham når han begynner å sette scoringer i tigerdrakta! Andreasen spilte også sammen med Mathias Perttamo et halvt år i Fløys angrep, så de to kjenner hverandre godt fra tidligere.

Vi ønsker Christian velkommen til EIK og Egersund, og gleder oss til å se ham på banen!

Følgende er sakset fra hjemmesiden til Skive:
Efter én sæson i gult forlader 26-årige Christian Andreasen med udgangen af juni måned SIK for at vende næsen mod Norge og et ophold hos 2. divisionsklubben Egersunds IK. Christian er indtil dato noteret for én scoring i sytten kampe for SIK. Om skiftet til Egersunds IK siger Christian Andreasen: – Først og fremmest skal der lyde en stor tak til klubben for et rigtig godt år med mange oplevelser. Det har været en stor fornøjelse at være en del af holdet, og jeg har fået meget ud af min tid i Skive. Nu skal vores veje dog skilles i og med, jeg har sagt ja til et nyt udlandseventyr hos norske Egersunds IK. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, trænerne og byen. Det bliver spændende at blive en del af endnu et hold, der satser på at tage skridtet fra 2. til 1. division. Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak til alle trænere, ledere, holdkammerater og fans i Skive. Jeg ønsker hele SIK alt det bedste for fremtiden.

Om afskeden med Christian siger sportschef Rasmus Brandhof: – Det har været en hård tid for Christian i SIK. En del skader har ødelagt det lidt for ham, så han har desværre ikke nået at vise målnæsen her i SIK. Men tillykke med aftalen i Norge, hvor jeg håber, han får vist det potentiale, vi ved han har.


Share