Ny seier til EIK 2

 

EIK 2 spilte i går bortekamp mot Vigrestad i 4.divisjon. En fin miks av unge og etablerte spillere gjorde en god og gjennomført kamp og vant til slutt med komfortable 6-2 etter at de ledet 3-1 til pause . Målscorere for EIK var Even Myklebust, Simon Stapnes, Jan Eric Gløpstad, Jan Teo N.Tollefsen, Kjetil Bø Olsen og Aleksandras Ivanauskas. En av våre unge 16 åringer kom fra Vigrestad som 14 åring og pendler daglig til trening. Fredrik Vold spilte en veldig god kamp ( se hovedbildet) og viser at klubben rår over mange unge og  spennende spillere.

 

EIKs lag: Rimantas Boguzas- Even Myklebust,  Aleksandras Ivanauskas, Jørgen Lindø, Jonas Mong- Jan Theodor N. Tollefsen, Iljaas Rodjan, Simon Sæternes Stapnes, Fredrik Vold, Jan Erik Gløpstad – Jan Terje Søyland. Benyttede innbyttere: Elion Shatri, Kjetil Vigrestad, Kjetil Bø Olsen

Share