Rasmussen i fokus da EIK kontret Vard i senk

Etter 45 minutters spill i Idrettsparken i ettermiddag var det vel få som trodde at EIK ville vinne komfortabelt mot Vard Haugesund.

For før pause gjorde rødtrøyene i perioder som de ville, og EIK hadde store problemer med å demme opp for både gjestenes midtbane og kantspillere. Riktignok utlignet Espen Rasmussen (bildet over) nokså raskt Vards tidlige 1-0 ledelse, men etter at Vard gikk opp til 2-1, for øvrig på en scoring som burde vært annullert for offside, hadde vi lite å by på fram mot pause.

Men få minutter ut i andre omgang scoret Rasmussen sitt andre for dagen og utlignet til 2-2, på en scoring som lignet veldig på det målet han satte inn før pause. Samme mann sendte EIK i ledelsen etter rundt en times spill med sitt tredje mål for dagen. Og når så både Stian Vigrestad og Mathias Perttamo serverte publikum lekkerbiskener av scoringer var det mange blide ansikter som gikk hjem fra Idrettsparken denne flotte mandagskvelden.

Seieren var vår første i serien mot Vard siden 1984, da vi vant 1-0 i Idrettsparken.

Kampfakta
EIK – Vard Haugesund 5-2 (1-2)
Idrettsparken Egersund, 420 tilskuere
Målene:
0-1 Rune Løvland (13), 1-1 Espen Rasmussen (15), 1-2 Torbjørn Kallevåg (17), 2-2 Espen Rasmussen (49), 3-2 Espen Rasmussen (61), 4-2 Stian Vigrestad (67), 5-2 Mathias Perttamo (84)
Dommer: Ola Kellerhals, Vaulen IL


Share