Iljaas Rodjan forlater EIK

Egersunds IK beklager å måtte meddele at Iljaas Rodjan forlater klubben og vender hjem til Holland. Som følge av forpliktelser på skolen fikk spilleren et valg mellom å fortsette studiene eller avslutte oppholdet i Norge. Etter flere møter mellom klubb og spiller har alle parter kommet frem til at dette er det beste valget. Skolen i Holland er krevende, og det ville være flere obligatoriske undervisninger som han ikke ville kunne delta på ved videre spill i EIK.

Iljaas Rodjan kom til Egersund i januar, og fikk aldri sin debut i seriesammenheng. Den siste tiden har han imidlertid vist prov på hva som bor i ham. Mens han har vært i klubben har han også fungert som instruktør på FFO. Her har han gjort en strålende jobb med klubbens unge spillere.

EIK Fotball ønsker å takke Iljaas for hans bidrag til klubben og ønsker lykke til videre i karrieren.

Share