Sol, sommer og Sørcup

EIKs ungdomsavdeling er på Sørlandet med mange lag denne helga for å delta i Sørcupen. Noen lag har base Vennesla, mens de yngste som vanlig er på Flekkerøy. Mens det var en litt kald nordavind i Egersund da jeg reiste ned i morges har det vært opp mot 25 grader på Sørlandet i dag. Og både trenere, spillere, foreldre og supportere har hatt en flott dag, med stor innsats både på banen og sidelinja (se bildene).

Undertegnede har ansvar for et av to lag i klassen Jenter 12, og vi har hatt en fin cup så langt, med mange spennende kamper. Siden jeg er førstereisgutt på denne cupen vil jeg gjerne legge til for egen regning at jeg spesielt er imponert av de tilreisende mødrene, som har arrangert spennende konkurranser for jentene hele kvelden, slik at vi virkelig har hatt en aften med team-building.

Cupen fortsetter i to dager til, og med gode værmeldinger satser vi på fortsatt mange blide fjes 🙂

Kjell Å.


Share