Tigrene banket Ålgård 3-0

EIK slo Ålgård 3-0 i gårsdagens kamp i Idrettsparken. Alle målene kom i medvinden i første omgang. Nyervervelsen Christian Andreasen nettet to i debuten, mens Thomas Leidland skrudde et hjørnespark direkte i mål.

Mer om kampen :

Dalane Tidende nettutgave:

http://dalane-tidende.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=14901


Kampfakta

EIK – Ålgård 3-0 (3-0)

Målene: 1-0 (12) Christian Andreasen, 2-0 (17) Thomas V. Leidland, 3-0 (26) Christian Andreasen

EIKs lag: Jonas Høidahl – Miguel Diez, Dennis Nielsen, Marius Andersen, Stian Vigrestad – Thomas V. Leidland (Stian Ingebrethsen inn 51), Jostein K. Salvesen, Mathias K. Perttamo (Kai Ove Stokkeland inn 79), Henning Romslo – Kim Robert Nyborg – Christian Andreasen (Martin Håland inn 67)

Tilskuere: 450

Dommer: Ørjan Vikene (Djerv 1919)

 

Share