Jostein Salvesen om Florø – EIK

Jostein Salvesen skrev dette om kampen:
Vi gikk ut i en litt ny formasjon som skulle gi oss trygghet. Kampplanen fungerte bra, men vi var nok litt heldige de første 20 min der Florø skapte et par store sjanser, spesielt på dødball. Etterhvert ble Florø-spillerne frustrerte/utålmodige, og kampen åpnet seg mer opp. Vi scoret etter ca. 35 min der Kai Ove flikker gjennom Mathias som setter den mellom beina på keeper.

2. omgang startet likt som første omgang der Florø har mye ball. Vi fortsatte å ligge kompakt for å satse på overganger. Etter ca. 65 min får vi et frispark på venstre siden, som Dennis scorer på etter litt klabb og babb i feltet. Florø er farlig frempå etter dette, men vi klarer å ri av stormen. I 80 min får Florø et unødvendig straffe, Jonas sendes til feil side, 1-2. Vi ble presset ganske bra de siste 10 min, men klarte å dra seieren i land.

En utrolig sterk lagseier.


Share