Nord-irsk midtbanemann prøvespiller for EIK

Nord-iren James McQuilkin skal prøvespille for EIK de neste dagene. 25 år gamle McQuilkin, som er fra Tipton utenfor Birmingham, spilte forrige sesong for Walsall på nivå tre i England, der han fikk med seg ni ligakamper for Saddlers. Før det hadde han spilt 76 ligakamper for Hereford United, pluss vært to år i den tjekkiske andredivisjonsklubben FC Fastav Zlín.

Mcquilkin, som er sentral midtbanespiller, omtaler seg selv som spiller på denne måten: «Jeg er en teknisk spiller som liker å ha ballen mye og bevege meg». (oversatt fra Walsalls hjemmeside, da han signerte for dem for et år siden.)

I utgangspunktet skal Mcquilkin ha spilt på et nivå som er noen hakk over norsk andre divisjon. Han var en av i alt åtte spillere som ble frigitt av Walsall etter at klubben hadde endt som nummer 13 i sesongen som ble avsluttet i mai. Så gjenstår det å se om han klarer å overbevise vår trener Bengt Sæternes om at han kan være en forstekning for EIK.


Share