Klare for kamp mot Brann 2

EIK spiller i ettermiddag hjemmekamp i Oddsenligaen mot Brann 2. Etter en fin åpning på høstsesongen fikk vi oss en nesetyver i Bærum på mandag da det ble tap 0-2 for Stabæk 2, i en kamp der vi aldri kom skikkelig i gang spillemessig. Det blir det anledning til å rette opp i dag, mot det som er et veldig ungt Brann-lag uten de mest kjente profilene. De eneste spillerne på proffkontrakt som er med mot EIK, er tredjekeeper Ådne Nissestad og spissen Ibrahima Dramé. Det skyles at Branns A-lag var i Oslo i går kveld og spilte mot Vålerenga, og ingen av spillerne som var i troppen i går er med i dag. Brann stiller med to nokså ferske navn fra start. Stopperen Jonas K Wergeland kom fra Haugesund 2 nå i høst, mens midtbanespilleren Svein Erik Bjordal kom fra Varegg for en uke siden, etter at han imponerte med to scoringer i en cupkamp mot nettopp Brann tidligere i år. Bjordal og midtbanespilleren Simen H Lassen er de eneste to i startelleveren som har fotlatt tenårene.


Branns startellever blir slik:


Ådne Nissestad

Brian Jensen – Fredrik Pallesen Knudsen – Jonas K Wergeland – Jan Ruben Sleen

Svein Erik Bjordal – Joachim Soltvedt – Simen Helland Lassen – Oliver Rotihaug

Joachim H Bjånesøy – Ibrahima Drame


I EIKs tropp er Christian Andrasen ute på ubestemt tid med en lyskeskade. Det samme er Stian Ingebrethsen, etter at han fikk en hjernerystelse i B-kampen mot Varhaug på torsdag. Aleksandras Ivanauskas er inne i troppen igjen etter å ha vært borte i noen måneder. Det samme er Espen Skogen, som riktignok ikke er helt klar etter sin kneskade, men som ønsket å få en feeling på å være med i en kamptropp igjen. Simen Albin Thøgersen er også med i troppen, og kan altså få sin EIK-debut i ettermiddag.


EIK stiller trolig med denne startelleveren:


Jonas Høidahl
Miguel Diez – Dennis Nielsen – Nicolai Geertsen – Stian Vigrestad

Espen Rasmussen – Jostein Salvesen – Kenneth Grande – Kim-Robert Nyborg – Henning Romslo

Mathias Perttamo


Dagens kampprogram kan leses ved å trykke her
Kampstart er klokka 15:00 i Idrettsparken


Share