Vellykket Oslo-tur for Gutter 12

EIK gutter 12 er tilbake fra en vellykket tur til Oslo, både sportslig og sosialt. 10 spillere og 12 voksne har hatt en fin tur til hovedstaden, der laget spilte turnering på Ullevaal Stadion. Før turneringsstart var det felles innmarsj der vi kom ut til fanfarer i samme utgang som landslagsspillerne bruker.

Kampene endte som følger:

EIK G12 – Ready gutta 3-6
EIK G12 – Froland 7-2
EIK G12 – Randaberg 7-3

Vi spilte 5-er fotball med 7èr mål. I kampen mot Froland, der vi scoret 7 mål, hadde vi 7 forskjellige målscorere, inkludert keeper. Vi spilte kampene i utstyr fra Bama. Alle spillerne fikk utlevert Bendit utstyr (sokker, kortbukser og drakter) og skiftet i garderobene til landslaget før kampene. Etter kampslutt var det premieutdeling på «kongetribunen» der de gamle landslagsspillerne Dan Eggen og Tom Sundby stod for premieutdelingen. Konferansier under turneringen var Michael Andreassen fra P4. Spillerne fikk også hilse på landslagssjef Per Mattias Høgmo. Videre ble det sendt reportasje på TV2 lørdag kveld der «våre» spillere var med.

Middagen på Hard Rock Cafe var også vellykket. Kvelden ble avsluttet med bowling på Solli Bowling. Det ble jevnt mellom de fleste, voksen som ung.

Share