Dansk dynamitt avgjorde for EIK mot Grorud

Første omgang:
EIK leder 2-1 til pause mot Grorud i ettermiddagens seriekamp i Idrettsparken. EIK åpnet bra, men overlot initiativet til Grorud etter et kvarters spill. Men etter at gjestene hadde yppet seg fram mot 25 minutters spill kom det to raske EIK-scoringer, begge etter innlegg fra høyresiden. Først da Mads Nørby Madsen scoret sitt første mål i EIKs drakt da han bredsidet inn Miguel Diez’s innlegg. Og deretter få minutter senere da Christian Andreasen var sist på ballen.

Grorud hadde også sine muligheter, og fikk litt for ofte sjansen etter unødvendige balltap på EIKs midtbane. Og tre minutter før pause ble det redusering ved Preben Makowitz, etter at det første forsøket traff tverrliggeren.

Andre omgang:
I andre omgang hadde Grorud et lite spillemessig overtak, men klarte sjelden å komme til de helt farlige sjansene. Samtidig var EIK giftige på kontringer, men for upresise i avslutningene de gangene de fikk sjansen. Men totalt sett en viktig seier på en spillemessig ordinær dag, mot en motstander som ga oss god pes gjennom samtlige 90 minutter.

483 tilskuere så kampen i solskinnet på Husabø.


Share