Kim Nyborg ble matchvinner mot Fana

Første omgang: (skrevet 16:53)
Det står uavgjort 0-0 ved pause i Idrettsparken etter en omgang som har vært preget av nokså oppjaget og rotete spill. Gjestene Fana har presset oss overraskende høyt, og vel hatt ballen mest. Fana har også hatt fem cornere mot våre to. Men det er EIK som hadde omgangens eneste skikkelige målsjanse, på en kontring der Stian Vigrestads avslutning gikk på innsiden av stanga.

EIKs statoppstilling:
Jonas Høidahl, Miguel Diez, Dennis Nielsen, Nicolai Geertsen, Stian Vigrestad, Espen Rasmussen, Jostein Salvesen, Henning Romslo, Kim Robert Nyborg, Mads Nørby Madsen, Christian Andreasen.

Ellers leder Lyn 2-0 ved pause over Åsane.

………………………………….

Andre omgang: (skrevet 18:05)
Kim Robert Nyborg sendte EIK i ledelsen før ti minutter var gått av andre omgang, med et kanonskudd fra rundt 25 meters hold som gikk inn i hjørnet til høyre for Fanas keeper Peter Eikeland.

Resten av omgangen var EIK klart det beste laget, og hadde tre-fire store målsjanser til å øke ledelsen. Fana slapp kun til på en heading mot slutten av kampen, og alt annet enn EIK-seier ville vært et ran.

For EIK kom Espen Skogen, Mathias Perttamo og Simen Thøgersen inn som innbyttere i andre omgang.

I Oslo klarte Åsane å karre til seg ett poeng etter at kampen mot Lyn endte 2-2. Dermed reiser vi til Åsane neste helg med ett mål for øyet, nemlig å kappe inn forspranget til to poeng!


Share