Vi møter Førde

I ettermiddag spiller vi vår nest siste hjemmekamp for sesongen. Etter stortapet i Bergen forrige helg er det bare å innse at resten av sesongen handler om å forsøke å kapre andreplassen i pulja, noe som uansett vil være en stor prestasjon av tigrene.

Miguel Diez er tilbake etter suspensjon, mens Espen Skogen trolig også er med i troppen igjen etter at han stod over mot Åsane på grunn av skade. Men ved siden av langtidsskadde Sverre Larshus Larsen er også Nicolai Geertsen udisponibel etter at han fikk sitt tredje gule kort for sesongen mot Åsane. Det baner trolig vei for at Simen Albin Thøgersen gjør sin debut fra start i EIK-drakta i ettermiddag.

Motstander Førde har virkelig funnet formen de siste ukene, og har vel i praksis sikret videre spill i Oddsenligaen, etter at laget fra Sunnfjord lenge var innblandet i nedrykksstriden. Stjernespissen Øystein Myrkaskog (bildet) kom tilbake fra en alvorlig kneskade for tre uker siden, men sist helg smalt det i kneet igjen. Skanningene viste at det nå var det bakre leddbåndet i kneet som var røket, og fjorårets toppscorer må nå belage seg på et nytt langt skadeavbrekk.

Foruten Myrkaskog er det den tidligere landslagsspilleren Alexander Ødegaard og stopperen Vegar Gjermundstad som er de største profilene i Knut Erik Follands mannskap, som slo EIK 3-2 i vårkampen i Førde.

Vi ønsker Førde velkommen til deres første seriekamp i Egersund, og satser på en god og spennende kamp. Vi har også vår gode hjemmestatistikk å ivareta, og å gå ubeseiret gjennom sesongen på hjemmebane må være et klart mål for oss.

Avspark er klokka 14:00


Share