Sesongavslutning for A-laget

Seks måneder og fire dager etter at vi spilte vår første seriekamp for året gjør A-laget seg nå klare for å avslutte sesongen 2014. Allerede nedrykksklare Stord står på motsatt banehalvdel når dommer Daniel Higraff blåser i gang de siste 90 minuttene med seriefotball for i år. En sesong der laget okka har tatt store skritt, særlig i høst, og lenge var med og kjempet om opprykk til første divisjon. Og som skrevet tidligere denne uka har vi statistisk sett hatt den beste sesongen på 55 år! Vi har sikret andre plassen i avdelingen, men har en stor gulerot som bør motivere oss til å sette et skikkelig punktum for sesongen. Vi er nemlig det eneste laget i de tre øverste divisjonene som ikke har tapt en seriekamp på hjemmebane denne sesongen! Vi har også et surt tap fra kampen på Stord i sommer å hevne. Den kampen var en av de svakeste vi har spilt denne sesongen.

Motstander Stord var ute i en skikkelig «vinn-eller-forsvinnkamp» forrige helg da de møtte tabellnabo Lyn på hjemmebane. Men etter en svak forestilling ble det tap 2-5, og da både Grorud og Brann 2 vant sine kamper var løpet kjørt for Øyvind Mellemstrands gutter. Den tidligere tippeligaspilleren overtok treneransvaret i Stord for en måned siden, men har ikke klart å snu den negative trenden laget har vært inne i helt siden høstsesongen begynte.

Kvelden før kampen er et par-tre av EIKs spillere usikre om de blir spilleklare. Stian Vigrestad er definitivt ute med sjukdom, mens Kenneth Grande og Nicolai Geertsen begge sliter med småskader, og må testes før de eventuelt friskmeldes og er klare til kamp.

Så til slutt en oppfordring til publikum. Når kampen blåses av bør dere vente noen minutter før dere forlater tribunen, og være med på å gi spillerne okka en velfortjent hyllest for mange kjekke stunder sesongen 2014!

Kampen har avspark klokka 13:00


Share