Hjemmestatistikken holdt for «sølvguttene»

EIK avsluttet sesongen med å slå allerede nedrykksklare Stord med 2-1 i Idrettsparken i ettermiddag. Gjestene tok ledelsen ved Vegard Meling Nesse da åtte minutter gjenstod av omgangen, mens Kenneth Grande utlignet få minutter senere på et langskudd som snek seg inn i hjørnet til høyre for gjestenes keeper Chriss Severinsen.

EIK slet med å dominere kampen spillemessig i første omgang, men var det beste laget etter pause. Christian Andreasen avgjorde kampen med sitt tiende mål for EIK, etter innlegg fra Mads Nørby Madsen. Både Kim Nyborg og Espen Skogen hadde store muligheter til å øke ledelsen på overtid, men uansett ble det tre nye poeng for laget som i 2015 er det eneste i de tre øverste divsjonene som gikk gjennom seriesesongen ubeseiret på hjemmebane.

Vi kommer tilbake senere i kveld med video.

Kampfakta
Egersund – Stord 2-1 (1-1)
Idrettsparken, 231 tilskuere
Scoringene: 0-1 Vegard Meling Nesse (37), 1-1 Kenneth Grande (40), 2-1 Christian Andreasen (76)
Dommer: Daniel Higraff, Brodd

Andre om kampen
Dalane Tidende
Stavanger Aftenblad
Haugesunds Avis

Share