EIK 2 avsluttet på 5.plass

EIK sitt rekrutt -lag i 4.divisjon endte til slutt på en fin 5.plass . Det er i år benyttet 45 spillere i serien og det er gledelig at hele 10 av disse er guttespillere og 13 er juniorspillere ( de aller fleste førsteårs ).  Av målforskjellen på 51-37 er det faktisk midtstopper Jan Terje Søyland som ble toppscorer med 6 fulltreffere. Rimantas Boguzas er den som har spilt fleste kamper gjennom sesongen. ( 20 av 22 ). Det har vært en fin arena for unge spillere til å matche seg på et høyere nivå sammen i en fin miks av etablerte og unge spillere. Disse spillerne har spilt over halvparten av kampene:

20 kamper  Rimantas Boguzas

18 kamper  Jan Terje Søyland

17 kamper  Jan Eric Torres Gløpstad og Simon Stapnes

15 kamper Jan Th. Noreng Tollefsen og Elion Shatri

14 kamper Stian Hunnestad og Chris Sleveland

13 kamper Fredrik Vold

Share