Avslutning med foreldrene i aksjon

EIKs jenter 12 består av i alt omtrent 25 treningsvillige jenter som har spilt på to forskjellige lag i serien, samt deltatt i Sør-Cup og Benditcupen.

I formiddag samlet vi jenter og foreldre til en uformell avslutning på sesongen. Sur vind la på ingen måte demper verken på idrettsglede eller innsatsvilje, der jenter og foreldre i skjønn forening kjempet om å bli best i en mini-turnering med fire lag. Noen av fedrene la inn en solid søknad om å få dagens innsatspokal, og kanskje var det bare flaks som gjorde at det bare ble bruk for en ispose i løpet av den tiden turneringen varte.

Etter halvannen time med totalt 12 kamper samlet vi oss inne i klubbhuset for kaker, brus og kaffe, mens vi så på høydepunkt fra sommerens Sør Cup.

Takk til jenter og foreldre som møtte opp!


Share