Ny A-lagstrener er på plass

EIK fotball er i kveld blitt enige med Magnus Powell som ny A-lagstrener i EIK. Han er klar for en 3 års avtale ( 2+1) og vi er meget fornøyd med å få på plass Magnus. Mange gode samtaler, samt et besøk i Egersund sist onsdag har forsterket vår tro på at dette er rett mann for EIK. En offensiv, entusiastisk og fotballfaglig sterk person med klare meninger om hvordan vi kan utvikle hele klubben . Magnus har akkurat fullført UEFA Pro-lisens. Han er svensk mester med Helsingborg og er mest kjent i Norge fra sin tid i Lillestrøm ( 2000-2005) og Lyn 2006-2007. En operasjon satte en stopper for karrieren hans, og i 2010 startet han trenerkarrieren i LSK med junior elite og  som spillerutvikler. Magnus kommer til Egersund i neste uke for å lede sine første treninger. Vi gleder oss 🙂


Share