Støtt Grunnmuren i EIK

EIK viderefører Supporterandelen som har vært så populær de siste sesongene. Vi vil fra 2015 forsterke Grunnmuren i vår klubb, dvs barne og ungdomsfotballen. Her har alle en unik mulighet til å være med å støtte klubben gjennom å tegne en avtale via Autogiro som gjør at en blir trukket kr 100 hver måned. Da får en gravert inn navnet sitt på en keramisk flis som blir «lagt» i Grunnmuren vår. Dette vil bli markedsført via mange kanaler fremover, men det er også mulig å ta kontakt med Owe Salvesen på tlf 98221076 eller mail owe@eikfotball.no hvis dere ønsker å få tilsendt opplysninger eller bestille stein.

Bare minutter etter at salget startet ble de to første steinene bestilt. Pappa Kjell Gunnar Haugeland med fortid i klubben synes dette var et kjempebra tiltak og ønsket å tegne en stein på Kjell Remi og Jan Robin. De kommer mest sannsynlig til å tilbringe mange timer på Husabø i fremtiden og han syntes derfor det var naturlig og kjekt å støtte ungdomsavdelingen på denne måten. Vi håper flere henger seg på 🙂

På bildet Kjell Gunnar, Kjell Remi og Jan Robin som får de to første steinene i Grunnmuren.

Share