Mattias Nylund klar som spillerutvikler i EIK

Mattias Nylund er i dag formelt klar for EIK fotball. Hans oppgaver i EIK vil være assistent for Magnus Powell rundt A-laget, og hovedansvarlig for rekruttlag og jr.elite. I tillegg vil han være med å utforme ny sportsplan og bidra mot våre tiltak for unge spillere. Herunder vårt nye » Ivrig-trening» -konsept for spillere fra 7 år og oppover, samt Team Espeland og Tiger-akademiet.

Vi er meget glade for å kunne presentere Mattias i denne rollen for å ta klubben et steg videre. Mattias har en spillerkarriere som inneholder GIF Sundsvall, AIK og Trelleborg i Sverige, Aalesund i Norge og SV Josko Ried i Østerrike. I tillegg står han oppført med 22 juniorlandskamper og 1 A-landskamp for Sverige.

Som trener har han hatt ansvaret for Tipselit-laget U17-19 i GIF Sundvall i 4 år. Han har også vært sportssjef i GIF Sundsvall med ansvar for 6-19 år i tillegg til fotballgymnaset i Sundsvall. Han er utdannet opp til UEFA Elite Youth som først kommer til Norge i 2015.

Våre unge spillere i klubben vil nå få et markant løft i treningshverdagen med 4 dagtreninger og 2 morgentreninger. Dette er et ledd i vårt fokus på utvikling av unge spillere og vi ser frem til første arbeidsdag for Magnus og Mattias 5.januar.

Share