Eivinas Zagurskas klar for EIK

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne bekrefte signeringen av midtbanespilleren Eivinas Zagurskas (25) på en 2 års kontrakt.

Eivinas har imponert på trening både før jul og nå etter at han kom tilbake fra ferie. Med erfaring fra Polsk og Gresk toppfotball med henholdsvis Wisla Plock og Paniliakos FC, samt serie og cupmesterskap med Litauens desidert beste klubb de siste årene Zalgiris så er det uten tvil en tilvekst klubben har høye forhåpninger til.

Han har også 1 A-landskamp for Litauen, samt en rekke U-21 kamper. Eivinas har også spilt Europa-League så sent som denne høsten, da han spilte i begge kampene mot Sligo Rovers, som i runden etter tapte knepent mot Rosenborg. Et artig poeng er at Eivinas i juli 2013 kom inn som innbytter for sin tidligere klubb Zalgiris i kampen borte mot Red Bull Salzburg bare noen minutter etter at Valon Berisha hadde entret banen for hjemmelaget.

Dette er en overgang som har kommet istand via klubbens Proff-partner Norvetuva, og spilleren vil slutte seg til klubben umiddelbart.

Vi ønsker Eivinas hjertelig velkommen til EIK.

Share