Spennende kamp mellom J13 og J14

EIKs Jenter 14 fikk avbud fra en motstander de skulle møtt i vinterserien i kveld. På kort varsel steppet våre egne Jenter 13 inn mot de ett år eldre EIK-jentene.

Det skulle vise seg å bli et spennende oppgjør med mye god læring for begge lag. Det yngste laget ledet fortjent 3-2 ved pause, men etter massivt press klarte 14-åringene å komme ajour noen minutter før kamsplutt, slik at det ble “honours even”.

Ekstra gledelig for oss trenere at vi kan gjenkjenne ting vi snakker om på treningene og før kampene, i tillegg til at vi ser at jentene har det gøy utpå banen.

For noen av 13-åringene var dette det første møte med 11-erfotball på full bane, offsideregelen og alt det innebærer. For sikkerhets skyld hadde begge lags trenere oppfordret sitt lag til å stille i rødt, i den tro at det andre laget kom til å stille i EIK-drakt. Derfor de uvanlige “draktene” dere kan se på bildet.

Share