Godt økonomisk resultat for EIK i 2014

EIK fotball avholdt i går sitt årsmøte. Det ble et rolig og harmonisk møte der de frammøtte var fornøyde med det de fikk høre.

Økonomisk gikk EIK med et overskudd på hele 6,5 millioner kroner, men det hører med til historien at mesteparten av dette skyldes en stor og generøs pengegave fra Frode Teigen, som er øremerket fotballhallen på Lagård.

Ser en bort fra denne gaven gikk driften allikevel ut med et overskudd på over en halv million kroner, av en total omsetning (igjen bortsett fra gaven) som tippet ti millioner for første gang i klubbens historie.

Ellers var 2014 som kjent et godt sportslig år for klubben, med A-laget og damelagets andreplasser i sine divisjoner som høydepunkt. En rekke spillere representerte også klubben på kretslag og samlinger, mens 16 år gamle Ingrid Olsen debuterte for Norge og spilte i alt fire landskamper i løpet av høsten. Med to scoringer som resultat.

Totalt har EIK hatt nesten 60 lag med i seriesystemet i sesongen 2014, mens en rekke lag har deltatt i turneringer i inn- og utland.

Share