Gutter 13 vant turnering i Farsund

G13 (f.2002) dro til Farsund for å spille Alcoa cup lørdag 7. mars. Første turnering i ungdomsfotballen ble et eventyr. Vi stilte med to lag. EIK 1 hadde de små marginene mot seg. Selv med flott fotball og høy moral røyk de ut etter gruppespillet. EIK 2 spilte finfin fotball. De spilte som et lag og gjorde hverandre gode. Gruppespillet gikk meget bra, og guttene var klare for sitt første sluttspill.

Et sluttspill som gjorde trenere og foreldre til nervevrak. Kvartfinalen står 1-1 til to minutter gjenstår. Gutta står kampen ut og vinner 3-1. Kort pause og semifinale. Her skulle det bli enda mer spennende. 0-0 etter ekstraomgang. Straffekonk og skrekkscenariet om tap i semifinale og bronsefinale surret gjennom trenernes hoder.

Gutta banka inn straffene sine og dermed var det finale inne i Farsunds nye storstue. En utslitt gjeng stappfulle av adrenalin dro seieren hjem med en arbeidsinnsats som A-lagsspillere burde lære av. En overlykkelig og stolt gjeng kunne så heve pokalen over hodet og juble vilt.

Share