A-laget møter Arendal lørdag

A-laget har vært tilbake på norsk jord i en uke etter treningsleiren i Tyrkia. I morgen står divisjonskollega Arendal på motsatt side når vi nå for alvor begynner å telle ned mot seriestart om litt over en måned.

I likhet med EIK har også laget fra Aust Agder ambisjoner om å hevde seg i toppen i årets Oddsenliga. I så måte blir nok kampen en bra målepinne for begge lag for hvor de står når vi snart skriver midten av mars måned.

EIK-trener Magnus Powell forteller allikevel at han ikke legger noe vekt på resultatet i morgendagens kamp. – For meg er det prestasjonen som teller. Vi vil nok også gjøre mange bytter underveis slik at de fleste spillerne i troppen får prøvd seg, sier han.

Sverre Larshus Larsen (bildet under), som har vært ute med korsbåndskade i nesten ett år vil gjøre comeback i EIK-drakta i morgen etter å ha vært med for fullt på trening en stund. Trolig vil Sverre bli testet i en midtstopperrolle.

sverre-larsen-trening-mars-2015

Miguel Diez er fortsatt ute av spill etter skaden han pådro seg mot Sola for to uker siden. Det samme er Granit Buzuku, som har fått en smell i kneet. Svenskens skade er imidlertid ikke større enn at han trente i dag, og han vil trolig være klar igjen til kamp allerede neste helg. Jonas Skulstad er også skadet, og er derfor ikke med i morgendagens kamptropp.

Kampstart er lørdag kl 14:00 på Kiwi-banen, Bakkebø.

 

Share