EIK avgjorde etter pause

EIK vant 5-2 i ettermiddagens treningskamp mot Arendal på Kiwi-banen. I en jevnspilt førsteomgang scoret lagene to ganger hver, men etter pause var EIK det klart beste laget og kunne med litt mer beslutsomhet i avslutningene scoret ennå flere enn de tre målene som gikk inn bak Anders Heegard Larsen i Arendals mål.

Men det var Arendal som kom best i gang. Etter et kvarters spill sendte Hakeem Wilhelmsen avgårde et langskudd fra nesten 30 meters hold som smøg seg inn ved stolperota til venstre for Igor Spiridonov. EIK utlignet imidlertid kort tid etter på et straffe fra Kenneth Grande, etter at Kim Robert Nyborg hadde blitt lagt i bakken inne i feltet.

Davidas Arlauskis sendte EIK i ledelsen da han reagerte fortest da ballen datt ned på femmeteren etter en corner, men bare et par minutter senere utlignet Wilhem Pepa til 2-2. Dette ble også pauseresultatet.

I andre omgang framstod EIK som mer aggressive, og tillot sjelden gjestene fra Aust Agder å bygge opp noe spill. Mathias Perttamo sendte tigrene i føringen ti minutter inn i omgangen, mens Kenneth Grande økte til 4-2. Igjen fra straffemerket. Innbytter Cato Hansen satte inn EIKs femte på en retur etter at keeper Larsen hadde reddet hans første forsøk.

Gledelig var det også å se Sverre Larshus Larsen tilbake i EIK-drakta etter nesten ett år på sidelinjen. Sverre spilte en omgang som midtstopper, og selv om han etter eget sigende slet litt med posisjoneringen var han et stort smil etter kampen. Lettet over å være tilbake i manesjen.

Vi kommer tilbake senere i kveld med video av scoringene og trener Magnus Powells reaksjon etter kampen.

Kampfakta:

EIK – Arendal 5-2 (2-2)

Scoringer: 0-1 Hakeem Wilhelmsen (14), 1-1 Kenneth Grande (straffe) (17), 2-1 Davidas Arlauskis (33), 2-2 Wilhem Pepa (34), 3-2 Mathias Perttamo (54), 4-2 Kenneth Grande (straffe) (62), 5-2 Cato Hansen (75)

Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL

Tilskuere: Cirka 90

EIKs lag: Igor Spiridinov, Davidas Arlauskis, Dennis Nielsen, Sverre Larshus Larsen, Mads Nørby Madsen, Espen Rasmussen, Lars Jørgen Mork, Henning Romslo, Kim Robert Nyborg, Kenneth Grande, Mathias Perttamo.

Benyttede innbyttere: Eivinas Zagurskas, Cato Hansen Elion Shatri, Andreas Dyrnes.

scoring-mot-arendal-mars-2015

Share