Målløst i treningskampen mot Fløy

EIK var spillemessig det beste laget i ettermiddagens treningskamp mot Fløy på Kiwi-banen. Men i en kamp som ble veldig oppstykket av frispark klarte vi aldri å få skikkelig fart på ballen, og skapte egentlig nokså få skikkelige målsjanser mot et Fløy-lag som hadde mange nøkkelspillere var ute med skade.

Nærmest kom Eivinas Zagurskas med et friskark som slo i stolpen, mens Mathias Perttamo hadde en god mulighet alene med keeper mot slutten av kampen.

Trener Magnus Powell smilte litt oppgitt da vi spurte ham etterpå om han var fornøyd med det EIK-laget presterte: – Vi så tidlig at Fløy ikke hadde altfor store ambisjoner framover på banen, og dessverre falt vårt eget tempo også. Det var positivt at vi forsøkte å spille fotball og holde på ballen, men vi gjør ting for vanskelig når vi angriper. Det ble også en kamp der vi ga bort en del billige frispark, og jeg følte at Fløy hele tiden forsøkte å dra tempoet ned med å bruke lang tid på dødballene. Dermed ble det vanskelig å holde flyten og intensiteten oppe, sier EIK-treneren. – Men samtidig er det viktig å lære seg å spille slike kamper, for slike oppgjør vil vi få i serien også.

De svenske backen Martin Falkeborn (bildet under) spilte litt over en omgang for EIK. Trener Powell hadde dette å si om landsmannen, som de siste årene har spilt for Brommapojkarna: – Martin har vært og trent med oss noen dager nå, og jeg har dannet meg et bra bilde av hans nivå. Han har ikke spilt kamp siden oktober, og var nok rusten i kampformen. Vi får se hva som skjer.

Kampfakta
EIK – Fløy 0-0
Kiwi-banen, 110 tilskuere
Dommer: Einar Ragnvald Løyning, Eiger
EIKs lag:
Rimantas Boguzas, Martin Falkeborn, Dennis Nielsen, Sverre Larshus Larsen, Mads Nørby Madsen, Espen Rasmussen, Henning Romslo, Eivinas Zagurskas, Kim-Robert Nyborg, Mathias Perttamo, Cato Hansen
Benyttede innbyttere: Granit Buzuku, Kenneth Grande, Lars Jørgen Mork, Elion Shatri

Share