Martin Falkeborn klar for EIK.

EIK Fotball er svært fornøyde med å ha sikret seg den svenske forsvarspilleren Martin Falkeborn. Spilleren som hele sin karriere har vært tilknyttet den svenske storklubben Brommapojkarna har signert en 1 + 1 kontrakt med tigrene.

Falkeborn blir dermed gjenforent med Granit Buzuku som han har flere ungdomslandskamper sammen med for Sverige.

De to siste sesongene har Brommapojkarna spilt i Allsvenskan, og var senest i fjor med i kvalifiseringen til Europa League. Her kom de til 3 runde mot den italienske klubben Torino. Her spilte Falkeborn 90 minutter i begge kamper. Han fikk forøvrig en 20 talls kamper i Allsvenskan.

Når hans tidligere klubb nå sikret seg Fredrik Stoor fra Fulham ble imidlertid veien til førstelaget lang, og dermed ønsket han nye utfordringer. EIK Fotball er svært fornøyde med at vi kunne tilby en så god sportslig utfordring at han valgte oss i konkuranse med flere Supperettan klubber. Med dette så er EIK sin spillertropp for 2015 sesongen å anse som komplett. Vi har vært klare på at vi ønsket inn to forsvarspillere før seriestart. Med signeringene av Martin og Kim Skogsrud fra Sandefjord så føler vi at vi har fått to meget solide tilvekster.

EIK Fotball ønsker Martin hjertelig velkommen til oss.

Share