Ny seier til EIK 2

I kveldens 4 divisjonskamp mot Figgjo gikk nok en gang tigrene seirende av banen.

I en dårlig første omgang var det faktisk vertene som var nærmest å ta ledelsen, men keeper Rimantas Boguzas holdt buret rent. EIK laget slet med å få tempo på ballen, og da var det lett for storvokste Figgjo spillere å forsvare seg. Omgangens eneste lyspunkt var Eivinas Zagurskas sin frisparkperle etter 44 minutter. Fra 25 meter limte han ballen i krysset bak motstandernes keeper.

I pausen var det tydelig at trener Mattias Nylund hadde gitt klar beskjed om at dette ikke var en forestilling laget kunne være bekjent av. Allerede 10 minutter ut i omgangen var Cato Hansen blitt to målsscorer etter å ha løpt igjennom to ganger å satt ballen sikkert i mål alene med keeper. Men etter en god innledning skrudde laget av igjen, og Figgjo kom mer med i kampen. Derfor var det helt fortjent at de fikk en utligning mot slutten av omgangen. Selv om seieren aldri var truet, så må laget heve seg betraktlig fremover dersom seiersrekken skal fortsette.

EIK stilte med følgende lag

Rimantas Boguzas – Brian Thorsen, Simen A Thøgersen, Jonas Skulstad, Andreas Dyrnes – Elion Shatri, Sverre L Larsen, Eivinas Zagurskas, Espen Rasmussen – Sander Remme, Cato Hansen.

Benyttede innbyttere

Alexander Svanes, Truls Gyland, Steffen Salvesen, Teo Noreng.

Share