Nytt EIKmagasin Opp te Husabø

Nytt EIKmagasin ble distribuert til husstander og bedrifter i Eigersund kommune i dag. 84 sider med fotballstoff og sponsorannonser. Les om A-lagets trenere Magnus Powell og Mattias Nylund som forlot Åråsen til fordel for Idrettsmarka. Vi presenterer A-lagets spillerstall 2015 og lar deg bli litt bedre kjent med de nye spillerne på laget. Hvem er de og hvor kommer de fra? Espen gir sine betraktninger foran sesongen fra speakerbua og Kjell forteller om sin oppladning med hele 3 fotballkamper på en dag i England. Les også om hvem som skal kjempe om plassene i A-lagets gruppe denne sesongen.

Les dette og mye, mye mer i magasinet.

Fikk du det ikke i postkassen? Da kan du lese det online her: http://issuu.com/designstrek/docs/eik-magasin_15

Takk til små og store spillere på forsiden av magasinet: Mathias Sleveland, Arne Hetland, Magnus K. Urdal og Lars Jørgen Mork.
Mye hopp og sprett og leven i studio til Fotohuset denne kvelden – akkurat slik  vi ønsket det.

behind the scene

Share