EIK-tilskuer i «ny drakt»

For 47. sesong på rad vil EIK utgi kampprogram til våre hjemmekamper. All digital utvikling til tross så føler vi at denne servicen til våre tilskuere fremdeles er viktig for den totale kampopplevelsen. Selvsagt supplert med nødvendig informasjon, bilder og video på vår nettside.

Årets utgave av «EIK-tilskuer» kommer i «ny drakt», og er tilbake i A5-format etter at vi de tre siste årene har kjørt med et kvadratisk program i halvstort format. I årets program, som er på 16 sider, kan dere blant annet lese trener Magnus Powells betraktninger etter hvert som sesongen skrider fram. Vi vil også ha fokus på en spiller hver gang, samt at bortelaget også får en skikkelig presentasjon.

Dessuten vil vi ha et par sider med klubbinfo samt at vi hver gang presenterer et lag fra ungdomsavdelingen i tekst og med lagbilde. Her er det fritt fram å sende en mail til kjell(a)eikfotball.no dersom du vil at ditt lag skal bli presentert.

Programmene vil bli trykket hos Reklamehuset i Aarstaddalen, en av våre gode sponsorer. Vi har en fleksibel avtale med dem som gjør at innholdet skal bli så ferskt som mulig. Vi vil for eksempel trykke neste program mot Fløy fredag, slik at vi får med en oppsummering fra kampen mot Sola i cupen.

Kjell Åvendal er fremdeles redaktør for programmet, men får hjelp av Tore Skailand med bilder og Matteus Bårdsen, som intervjuer en spiller fra ungdomsavdelingen.

Programmene vil i tillegg til at de deles ut gratis til betalende tilskuere også være tilgjengelig digitalt på nett fra en time før kampstart.


Share