Vi møter Fløy i ettermiddag

Etter den skuffende cup-exiten på torsdag er det klart for ny kamp for vårt A-lag i ettermiddag når Fløy kommer på besøk til Idrettsparken. I likhet med oss fikk gjestene fra Sørlandet en god start på serien da de slo Vard Haugesund med 2-0 hjemme i Lindebøskauen.

Mens Fløy i fjor spilte i østlandspuljen hadde vi spennende oppgjør mot dem de to første sesongene etter opprykket vårt i 2011. I 2012 tapte vi begge kampene mot Fløy, mens vi for to år siden vant 2-1 hjemme og spilte uavgjort 2-2 på Flekkerøy.

En rekke spillere har spilt for begge klubbene. Av dagens spillere har EIKs Mathias Perttamo og Espen Rasmussen vært innom Fløy, mens Marius Andersen som kjent gikk motsatt vei i fjor sommer. Marius regnes med å være i Fløys startellever i dag. Andre spillere som har ikledd seg både EIKs tigerstriper og Fløys blå drakt er Christian Andreasen, Jostein Salvesen, Jonas Mong og Nils Petter Andersen.

For EIK er Mads Nørby Madsen suspendert etter utvisningen forrige helg, mens Miguel Diez forventes å være klar etter å ha vært ute med en kneskade i to måneder. Mer forhåndsstoff om kampen i «EIK-tilskuer», som legges ut på nettet omtrent en time før avspark.

Før kampen vil EIKs ungdomsavdeling kjøre «tigerlørdag» på B&G-banen. Dette arrangementet starter klokka 13.30, og avsluttes med flaggborg i forkant av kampen mot Fløy. EIK arrangerer også treff for våre sponsorer i forkant av kampen.

Kampen starter klokka 16:00

Share