Travle dager for EIKs sponsorer.

Den siste tiden har det blitt holdt flere sponsorsamlinger i regi av EIK. Fredag formiddag ble det avholdt salgsinspirasjonskurs i regi av vår Business partner Evan Jones International.

Over 50 sponsorer fra Platina-klubben og oppover fikk oppleve et meget bra gjennomført kurs av Evan Jones International sine representanter Jan Eric Wetteland og John Anders Nordbø.  I løpet av de 3 timene kurset varte var de innom temaer som – Hvordan oppnå resultater innen salg. – Strategi overfor ulike kundetyper og – Ulike måte å få kunden til å kjøpe på.

Et meget inspirerende kurs, som vi fikk svært gode tilbakemeldinger på i etterkant. Kurset var gratis for alle EIK sine sponsorer fra Platina til Generalsponsor.

 

Lørdagen var det også duket for sponsortreff i forbindelse med EIK – Fløy og årets første hjemmekamp på husabø. Her fikk de fremmøtte sponsorene høre hva trener Magnus Powell planla foran kampen, samt et flott innslag med den utflyttede egersunderen Dagfinn Grastveit som nå er sterkt engasjert i FLØY.

I tillegg til dette ble det et lett måltid, og trekning av signerte A-lags drakter. Har vant representanter for Økonomihuset og Iversen Revisjon hver sin drakt.

Utover våren blir det en rekke tiltak for våre sponsorer, med blant annet egen forestilling med Show Chow.

Sponsor klubbhus

Share