EIK 3 er inne på vinnersporet.

EIK 3 slo denne uken Jarl 2  2-1 i årets andre seriekamp. Det var en spillesugen gjeng som tok turen til Stavanger for å hente 3 poeng. På grunn av jobb og lite barnevakter talte troppen kun 13 spillere, og når laget fikk 2 skader i begynnelsen av 1 omgang måtte flere av spillerne langt ned i kjelleren for å hente krefter til å hale seieren i land.  Jostein Salvesen viste at han så sent som i fjor spilte 2 divisjonsfotball og var banens klart beste spiller. Tett fulgt av keeper !! Frode Egebakken. Rapportene sier at Egebakken dro frem redninger som selv Igor Spiridonov vil misunne ham i lang tid.

EIKs målscorere var nevnte Jostein Salvesen og Martin Hovland. Neste kamp er hjemme mot Sunde 3.

EIKs tropp : Frode Egebakken, Oddvar Olsen, Runar Blakstad, Jan Erik Gløpstad, Roger Erlandsen, Jostein Salvesen, Jan Eric Wetteland, Stian Hunnestad, Martin Hovland, Ferdy Ibrahim, Jonas Waland, Kjell Gunnar Haugeland og Henning Wetteland

 

Share